Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 24 juli 2019, 13:27 | 0 reacties, praat mee

Voetbal-talkshow Humberto Tan stopt na eerste seizoen

Foto: ANP Kippa / Sander de Koning

RTL 7 trekt de stekker uit VTBL, de voetbal-talkshow van presentator Humberto Tan. Volgens de zender haalt het programma te weinig kijkers binnen om nog verder te gaan.

Dat maakt het programma woensdag bekend. In maart werd VTBL nog verplaatst naar een later tijdslot op de zondagavond, in de hoop daar meer kijkers te trekken. Maar dat mocht niet baten.

“De kijker heeft behoefte aan actuele voetbalbeelden voor de duiding en die zijn voor de zondag niet beschikbaar”, aldus de redactie van VTBL. “De enige oplossing voor de beelden is VTBL verplaatsen naar een ander moment in de week. We hebben deze optie onderzocht en we denken niet dat schuiven in een drukbezette voetbalweek tot meer succes zal leiden.”

Ondanks het stoppen van zijn programma blijft presentator Humberto Tan wel bij RTL betrokken. Hij is na de zomer onder andere te zien op RTL 4, in het programma The Repair Shop.

Bekijk meer van

VTBL Humberto Tan

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.