training eu starters

— maandag 11 januari 2021, 10:20 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe talkshow Humberto Tan matig van start, Op1 met Baudet kijkcijferhit

© Evert Elzinga / ANP Kippa

De strijd tussen de late-night zondagtalkshows belooft de nieuwe kijkcijferoorlog te worden. Humberto Tan komt de komende weken lijnrecht tegenover de zondag-editie van Op1 te staan. In de eerste week is het in ieder geval duidelijk dat Tan nog een hele lange weg te gaan heeft. Laatste wijziging: 11 januari 2021, 12:35

De nieuwe talkshow Humberto had Louis van Gaal en Theo Hiddema aan tafel, alhoewel kleinkunstenaar Stefano Keizers de show wist te stelen. 660.000 kijkers wisten de nieuwe show van Tan te vinden. Of het een kwestie is van bekendheid van het programma, zullen we de komende weken gaan merken.

Heel anders was dat voor Op1, dat zondag gepresenteerd werd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dat programma trok ruim 1,4 miljoen kijkers. Veel kijkers waren benieuwd naar de standpunten van Thierry Baudet en Wybren van Haga, die aan die tafel mochten plaatsnemen.

Ruben Terlou
Te leuk om te laten liggen is het succes van Ruben Terlou met zijn nieuwe docuserie De wereld van de Chinezen. De eerste aflevering trok ruim 1,1 miljoen kijkers, waarbij hij in de top-10 van de zondag plaatsnam.

Bekijk meer van

Op1 Humberto Tan Humberto

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.