Nieuwe leden NVJ november

— dinsdag 26 november 2019, 08:25 | 0 reacties, praat mee

Vliegende start voor Ongehoord Nederland

Arnold Karskens

De aspirant publieke omroep Ongehoord Nederland heeft maandag op de eerste dag van de ledenwerving 18.000 van de benodigde 50.000 leden binnengehaald. Dat maakte journalist Arnold Karskens, een van de initiatiefnemers, bekend in het tv-programma Beau. Laatste wijziging: 26 november 2019, 11:02

Ongehoord Nederland heeft nog zes weken de tijd om voldoende leden te werven voor een aspirant status. Die geeft recht op 3 uur televisie en enkele uren radio per week op de publieke netten.

Volgens minister Arie Slob van Media zijn er nog meer partijen die een poging wagen, zei hij maandag in de Tweede Kamer. Daar was nog een kleine discussie tussen PvdA en PVV over de plannen van Ongehoord Nederland.

TV-recensent Angela de Jong is nog niet overtuigd van het succes. Bij de NOS zegt ze: ‘Het blijft koffiedik kijken, maar als ze daar binnen 6 weken in slagen dan is dat ongehoord. Ze doen die term in hun naam dan eer aan, maar wat dan? Het moet geen vrijplaats voor complotdenkers en andere gekkies worden, zoals de talkshow van Jensen was, want dan voorspel ik ze een kort leven’.

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.