— vrijdag 20 mei 2016, 08:39 | 0 reacties, praat mee

Viva-naaktrubriek Anybody bestaat 25 jaar

Anybody, misschien wel de bekendste naaktrubriek in Nederland, bestaat 25 jaar. Al sinds 1991 geven gewone Nederlanders zich bloot in de rubriek in Viva. Ter gelegenheid van het jubileum brengt Viva in het nummer van deze week met een special, waarin onder andere met een tijdlijn wordt teruggekeken op de rubriek en de door de tijd veranderende lichamen. Ook brengt het blad een interview met Elisabeth van Dorp, de fotografe die al een kwart eeuw de foto's voor Anybody maakt. “De bedoeling was om zes afleveringen te maken”, verklapt Van Dorp in het betreffende interview. “Maar omdat er zulke goede reacties op kwamen, gingen we door. Ik begreep meteen dat het belangrijk was om mensen te laten zien zoals ze zijn.” Meer bij Sanoma

Bekijk meer van

Viva

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.