e learning nvj

— vrijdag 15 maart 2019, 08:57 | 0 reacties, praat mee

Vijftigste editie voor Argus

De voorpagina van de dinsdag te verschijnen vijftigste editie van Argus

De ‘nostalgische krant’ Argus viert komende week zijn vijftigste editie. Dat doet de redactie van de twee jaar geleden gelanceerde papieren uitgave met een extra editie, waarin ook een pagina is ingeruimd om het jubileum te vieren. Vijf maanden nadat een groep journalisten samen kwam en de krant bedacht, werd het eerste nummer gelanceerd, schrijft uitgever Theo Bouwman over de tweewekelijks verschijnende krant. “We hadden ruim 1200 abonnees en dan nu na ruim twee jaar nummer 50 met ruim 1800 betalende en duizenden (mee)lezers die ons gemiddeld waarderen met een 8,1.” Laatste wijziging: 15 maart 2019, 09:02

Argus grijpt het jubileum ook aan om zijn eerste selectie boeken aan te kondigen. Een van die boeken gaat over het door Maarten Toonder bedachte stripfiguur Argus, de journalistiek bedrijvende muis uit de Olivier B. Bommel-reeks waar de krant naar vernoemd is. “In deze tijden van nepnieuws werd het hoog tijd voor een biografie over deze gedreven journalist”, aldus de krant. Het tweede boek, Oom uitvinder, verhaalt over het opgroeien in Rotterdam in de jaren 1940 een 1950. Daarnaast lanceert Argus een nieuwe rubriek: Guus Luijters verhuist met zijn Parool-rubriek Klein Geluk naar de nostalgiekrant.

Bekijk meer van

Argus

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.