Jodal

— donderdag 1 december 2016, 08:59 | 0 reacties, praat mee

Lancering nieuwe krant Argus in 2017

Gepensioneerde journalisten werken aan een nieuwe, tweewekelijkse krant. Het is de bedoeling dat het blad, genaamd Argus, vanaf maart in de winkels ligt. Vandaag verschijnt het nulnummer van de nieuwe krant Argus. Dat nulnummer is digitaal, maar vanaf nummer 1 is het blad uitsluitend op papier verkrijgbaar. Laatste wijziging: 1 december 2016, 09:03

De hoofdredactie is in handen van voormalig Vrij Nederland-redacteuren Rudie Kagie en Kees Schaepman. De naam is een eerbetoon aan de nijvere verslaggever van de Rommeldamsche Courant. De medewerkers zijn voormalige journalisten van onder meer Vrij Nederland, Het Parool, HP/De Tijd en De Telegraaf.

Met het nulnummer begint de abonneewerving van Argus, de digitale publicatie is bedoeld om toekomstige lezers een indruk te geven van wat zij straks kunnen verwachten. Dat nulnummer is nog geen complete krant, het blad staat in de steigers. Om Argus een financieel fundament te geven zijn vijftienhonderd abonnees nodig. Daarmee kunnen drukkosten en dergelijke gedekt worden. Meer informatie bij www.argusvrienden.nl.

Bekijk meer van

Rudie Kagie Kees Schaepman Argus

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.