training eu starters

— dinsdag 31 juli 2018, 15:38 | 2 reacties, praat mee

Tooltip: Zo maak je snel stukjes van een foto wazig

RTL Nieuws-journalist Daniël Verlaan is lekker bezig. Scoop na scoop haalt hij naar boven uit de krochten van het web. Toen ik hem daar onlangs over sprak, liet hij me meteen een hele trits tools zien die hij graag gebruikt. Eén daarvan is Skitch, een simpel beeldbewerkingsprogramma waarmee je onder andere snel delen van een foto wazig maakt. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld een nieuwsartikel maakt over een auto-ongeluk en het kenteken onleesbaar wil maken. Of wanneer je hetzelfde wil doen met namen, foto's en telefoonnummers in screenshots van chatgesprekken. In deze video zie je hoe Skitch werkt. Laatste wijziging: 11 oktober 2022, 09:32

Deze video werd voor het eerst gepubliceerd in de Villamedia-innovatienieuwsbrief. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

2 reacties

Henri Bruntink, 20 augustus 2018, 14:02

Tamelijk oude meuk. Niet meer beschikbaar voor Windows en Android, En de versie voor Apple apparaten wordt al bijna 3 jaar niet meer ge-update of ondersteund.

Dit staat op de website van Skitch:
Vanaf 17 december 2015 zal Evernote geen updates meer uitvoeren voor Skitch voor Android, Windows desktop en Windows Touch. Klanten die op dit moment één van deze Skitch producten gebruikt, kan het gewoon blijven gebruiken. Vanaf 22 januari 2016 kunnen de apps niet meer gedownload worden.

Opmerking: Skitch blijft wel beschikbaar op Mac, iPhone, iPad en iPod Touch

[Einde citaat]


Henri Bruntink, 20 augustus 2018, 14:08

Naar aanleiding van mijn vorige reactie:
Een goed alternatief voor Skitch is Greenshot. Een screensaver waarmee je ook delen van een afbeelding kunt vervagen. Te downloaden via deze link:
https://getgreenshot.org/downloads/

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.