word studentlid

— maandag 14 december 2015, 15:00 | 0 reacties, praat mee

Vertel het nog eens

Vertel het nog eens

Een goed paard maakt nog geen goede ruiter, zei trainer Cor Adriaanse ooit. En een goede presentator maakt nog geen goede coach. Een goede coach heeft op zijn minst wel een boek over zijn/haar werk geschreven. Dus Karin de Groot is goed op weg.

De presentatrice van talloze televisie- en radioprogramma’s van de KRO is tegenwoordig coach, zowel van presentatievaardigheden als voor levensvragen. En ze heeft net het boekwerkje ‘Vertel!’ geschreven.

Nu zijn er talloze van dit soort zelfhulpboeken, maar De Groot is daarbinnen zeker niet de slechtste. Het is helder geschreven, heel praktisch en niet langdradig.

Aardig is ook dat De Groot ingaat op alledaagse communicatie zoals een gesprek op je werk of met de buurman. Ook daar probeer je wat over te brengen en tellen naast de inhoud onder meer je taalgebruik, intonatie en lichaamstaal. En helaas is het, zoals met alle zelfhulpboeken, bij De Groot niet anders: het meeste werk zul je echt zelf moeten doen.

Vertel! Op je best tijdens presentatie, gesprek of vergadering. Nieuw Amsterdam, ISBN 9789046819647, 204 pagina’s, € 18,99.

Bekijk meer van

Vertel Karin de Groot

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.