— dinsdag 26 mei 2015, 10:34 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwingen bij Wegener-kranten

Vanaf vandaag zijn er enkele vernieuwingen doorgevoerd bij de zeven regionale kranten van Wegener, die onlangs zijn overgenomen door De Persgroep. Op dinsdag tot en met vrijdag​ is er een extra bijlage toegevoegd: het & katern. De bijlages verschijnen onder de titels Hart & Ziel, Geld & Goed, Uit & Thuis en Binnen & Buiten ​en telt elke dag 12 pagina's​​. Erik van Gruijthuijsen, directeur journalistiek van de Persgroep Nederland​: "Bericht het eerste katern over de wereld en de stand van het land, en het tweede over de regio, het nieuwe, derde katern gaat over wat lezers persoonlijk raakt. & heeft een optimistische toon ​en ​gaat over mensen en alledaagse dingen​.​​" ​

Op zaterdag verschijnt verder het & Magazine​. Het is grotendeels gebaseerd op het reeds bestaande AD Magazine, dat ​zich kenmerkt door persoonlijke verhalen en reportages over trends in de samenleving, stijlverhalen op het gebied van mode en interieur en elke week een interview met een bekende Nederlander.

Ook is de krant dikker, ​op werkdagen 56 tot ​64 pagina’s. ​De introductie van deze vernieuwde kranten zal gepaard gaan met een grote marketingcampagne in de kranten, op radio, televisie en posters en via digitale kanalen.

Bekijk meer van

Wegener De Persgroep

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.