data als kans

— dinsdag 26 mei 2015, 10:34 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwingen bij Wegener-kranten

Vanaf vandaag zijn er enkele vernieuwingen doorgevoerd bij de zeven regionale kranten van Wegener, die onlangs zijn overgenomen door De Persgroep. Op dinsdag tot en met vrijdag​ is er een extra bijlage toegevoegd: het & katern. De bijlages verschijnen onder de titels Hart & Ziel, Geld & Goed, Uit & Thuis en Binnen & Buiten ​en telt elke dag 12 pagina's​​. Erik van Gruijthuijsen, directeur journalistiek van de Persgroep Nederland​: "Bericht het eerste katern over de wereld en de stand van het land, en het tweede over de regio, het nieuwe, derde katern gaat over wat lezers persoonlijk raakt. & heeft een optimistische toon ​en ​gaat over mensen en alledaagse dingen​.​​" ​ Laatste wijziging: 28 mei 2015, 10:47

Op zaterdag verschijnt verder het & Magazine​. Het is grotendeels gebaseerd op het reeds bestaande AD Magazine, dat ​zich kenmerkt door persoonlijke verhalen en reportages over trends in de samenleving, stijlverhalen op het gebied van mode en interieur en elke week een interview met een bekende Nederlander.

Ook is de krant dikker, ​op werkdagen 56 tot ​64 pagina’s. ​De introductie van deze vernieuwde kranten zal gepaard gaan met een grote marketingcampagne in de kranten, op radio, televisie en posters en via digitale kanalen.

Bekijk meer van

Wegener De Persgroep

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.