word studentlid

— maandag 28 september 2015, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwde Telegraaf gelanceerd

Vernieuwde Telegraaf gelanceerd

Vaste rubrieken op vaste plekken, meer verdieping en een rustigere vormgeving. De 40.000ste editie van De Telegraaf verschijnt in een nieuw jasje. Ook het logo van De Telegraaf heeft een opfrisbeurt gekregen. Laatste wijziging: 28 september 2015, 08:39

De eerste sectie van de krant gaat ’Nieuws van de Dag’ heten, waarin de krant de belangrijkste nieuwsthema’s op een rij zet. In de daaropvolgende Binnenlandsectie zijn er reportages uit eigen land. De Telegraaf heeft onder andere aan de hand van een lezersonderzoek de krant aangepast.

Naast de aanpassingen in de krant werd afgelopen weekend ook bekend dat de eerste personele wijzigingen worden doorgevoerd in de redactie. De adjuncts Jan-Kees Emmer en Stella Ruisch vertrekken. Adjunct Babette Wieringa krijgt een andere functie. Aan een verdere reorganisatie op de werkvloer wordt nog gewerkt.

Bekijk meer van

Paul Jansen De Telegraaf

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.