— maandag 28 september 2015, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwde Telegraaf gelanceerd

Vaste rubrieken op vaste plekken, meer verdieping en een rustigere vormgeving. De 40.000ste editie van De Telegraaf verschijnt in een nieuw jasje. Ook het logo van De Telegraaf heeft een opfrisbeurt gekregen.

De eerste sectie van de krant gaat ’Nieuws van de Dag’ heten, waarin de krant de belangrijkste nieuwsthema’s op een rij zet. In de daaropvolgende Binnenlandsectie zijn er reportages uit eigen land. De Telegraaf heeft onder andere aan de hand van een lezersonderzoek de krant aangepast.

Naast de aanpassingen in de krant werd afgelopen weekend ook bekend dat de eerste personele wijzigingen worden doorgevoerd in de redactie. De adjuncts Jan-Kees Emmer en Stella Ruisch vertrekken. Adjunct Babette Wieringa krijgt een andere functie. Aan een verdere reorganisatie op de werkvloer wordt nog gewerkt.

Bekijk meer van

Paul Jansen De Telegraaf

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.