banner festival 23

— donderdag 11 mei 2017, 12:16 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwde NPO Plus iets later van start

ANP

NPO Plus, het on-demand platform dat op npo.nl moet gaan draaien, zal iets later dan verwacht van start gaan. De lancering van de abonnementsdienst, die toegang geeft tot series en films van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) in 'hoge kwaliteit' en zonder reclame, start nu vermoedelijk na de zomer. Laatste wijziging: 11 mei 2017, 14:29

Eigenlijk zou NPO Plus rond deze tijd moeten beginnen, maar vertraging met de beschrijving van duizenden afleveringen en films van de afgelopen acht jaar kost meer tijd., stelt NPO-woordvoerder Arthur Schuitemaker tegenover Filmkrant. Goede metadata maakt dat materiaal in apps en op de site makkelijk is terug te vinden.

De dienst zal bij lancering zo’n 2 tot 3,50 euro gaan kosten. Het groene licht voor de verdere ontwikkeling van NPO Plus werd vorig jaar gegeven door staatssecretaris Dekker. De NPO blijft participeren in NL Ziet, waar ook programma’s van RTL en SBS onder vallen.

Programma’s die nooit zijn opgevraagd zullen in NPO Plus niet worden opgenomen, aldus Schuitemaker. Na de zomer moet de dienst echt van start gaan.

Bekijk meer van

vernieuwing NPO Plus

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.