— woensdag 25 maart 2015, 09:21 | 0 reacties, praat mee

‘Vandaag ontslag Jeremy Clarkson’

Het lijkt definitief gedaan voor BBC-presentator Jeremy Clarkson: de omroep heeft na intern onderzoek geconcludeerd dat er inderdaad een handgemeen is geweest tussen Clarkson en een producer bij het autoprogramma Top Gear en gaat woensdag het ontslag officieel bekendmaken, verwacht de Britse krant The Telegraph. Clarkson zou de producent eerst twintig minuten hebben uitgescholden voor hij hem fysiek te lijf ging. Steen des aanstoots was de aanwezigheid van enkel een koud buffet na een dag filmen. Clarkson eiste warm eten, maar de keuken van het hotel was al gesloten. De BBC heeft geen plannen om met Top Gear zelf te stoppen. The Telegraph denkt dat mogelijk presentator Chris Evans (die nu een ontbijtshow op Radio 2 presenteert) de plek van Clarkson inneemt.

Bekijk meer van

Top Gear Jeremy Clarkson BBC

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.