training eu starters

— vrijdag 24 april 2015, 16:25 | 0 reacties, praat mee

Hammond ook weg bij Top Gear

Richard Hammond volgt het voorbeeld van zijn collega-presentator James May op om niet terug te keren als presentator van het populaire autoprogramma Top Gear als de onlangs ontslagen Jeremy Clarkson niet terug mag komen. Dat blijkt uit een bericht op zijn Twitteraccount. Het nieuws volgt op de dag dat bekend werd dat ook Andy Wilman, uitvoerend producent van Top Gear, opstapt. De BBC bevestigt dat Wilman heeft besloten te vertrekken. Wilman was samen met de in maart ontslagen Clarkson vijftien jaar geleden verantwoordelijk voor het nieuw leven inblazen van de Top Gear-formule. Het programma stond op het punt om te worden geschrapt. Laatste wijziging: 30 april 2015, 11:22

De BBC laat in het midden of Wilman vertrekt omdat Clarkson bij Top Gear is weggestuurd. De BBC heeft Clarkson overigens alleen voor de vechtpartij met een Top Gear-producer gestraft; het omroepbedrijf wil Clarkson nog wel voor andere projecten inhuren. Ook Hammond hoopt nog wel te kunnen blijven werken bij de BBC, maar net als bij Clarkson aan andere projecten. Hoe dan ook ziet het er naar uit dat Top Gear volgend jaar een compleet nieuw team aan presentatoren krijgt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.