— maandag 24 augustus 2015, 16:21 | 0 reacties, praat mee

Van der Aa en Staats nieuwe anchors Brandpunt

Henk van der Aa en Liesbeth Staats zijn de nieuwe journalistieke anchors van het KRO-NCRV-programma Brandpunt. De journalisten wisselen elkaar af en blijven daarnaast journalistieke reportages maken. Het nieuwe seizoen van Brandpunt begint op dinsdagavond 1 september. De afgelopen maanden nam Van der Aa de presentatie van Brandpunt al voor zijn rekening. Staats is al enkele jaren verslaggever voor Brandpunt. Taco Rijssemus, media-directeur van KRO-NCRV, is blij met het nieuwe presentatieduo: "Met dit vernieuwde en jonge team kan Brandpunt zich opnieuw bewijzen als een programma waar kwaliteitsjournalistiek tot zijn recht komt. Het is bijzonder dat Henk en Liesbeth ook als makers van reportages actief blijven en zo in hun kracht als presentator én verslaggever worden ingezet. Brandpunt zet met deze vernieuwingsslag een belangrijke stap en gaat door met het ontwikkelen van innovatieve vormen van journalistiek, waar we het komende seizoen al het nodige van kunnen laten zien".

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.