— maandag 3 oktober 2016, 08:56 | 0 reacties, praat mee

Transfers bij EenVandaag

Jan Kriek stopt na tien jaar als hoofdredacteur van actualiteitenrubriek EenVandaag (AVROTROS), meldt Fonk. Per 1 oktober gaat hij AvroTros adviseren als projectleider Journalistiek. Laatste wijziging: 3 oktober 2016, 08:59

Kriek is toe aan een nieuwe uitdaging. In juni meldde De Telegraaf dat Kriek thuis zou zitten omdat de redactie weinig vertrouwen in hem had.

Daarnaast verruilen Jelle Visser en Joost van Wijk EenVandaag voor Brandpunt, de actualiteitenrubriek van KRO-NCRV. Jelle Visser start per 1 oktober als verslaggever. Bij EenVandaag was hij jarenlang als eindredacteur en verslaggever werkzaam. In 2012 moesten Visser en redacteur Jan Ponsen voor de Duitse rechter verschijnen vanwege opnames met een verborgen camera bij de bejaarde oorlogsmisdadiger Heinrich Boere. Ze werden vrijgesproken. Ook EenVandaag-verslaggever Joost van Wijk vertrekt per 1 oktober naar Brandpunt.

Bekijk meer van

EenVandaag Carrière Brandpunt

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.