banner anp

— woensdag 28 januari 2009, 08:48

Van den Heuvel betrokken bij vechtpartij

Telegraaf-misdaadverslaggever John van den Heuvel is op dinsdag betrokken geraakt bij een vechtpartij in Bergschenhoek (nabij Rotterdam). De journalist liep rake klappen op, meldt De Telegraaf. Van den Heuvel was met een cameraploeg van SBS op pad voor het consumentenprogramma 'Das je goed recht' om een malafide aannemer te confronteren. Toen de man Van den Heuvel zag, ontaarde dat direct in een handgemeen. Een meegereisde gedupeerde sprong tussenbeide en liep eveneens klappen op. Geen van de betrokkenen raakte zo ernstig gewond dat doktersbehandeling nodig was. Het is het tweede incident van deze week, waarbij journalisten zijn belaagd: eerder deze week was misdaadjournalist Peter R. de Vries verwikkeld in een schermutseling met Steve Brown - een gebeurtenis waar beiden hun eigen visie op hebben.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.