— donderdag 27 juli 2017, 12:25 | 1 reactie, praat mee

Uitzendingen RTV Rijnmond gaan op de schop

Met ingang van maandag 31 juli maakt RTV Rijnmond een begin met de vernieuwing van de programmering voor nieuws en actualiteiten op televisie en online. De focus komt nog meer op online te liggen. Opvallendste verandering is wel dat de presentator verdwijnt.

De regionale omroep kiest er namelijk voor om de nieuwsuitzending vaker te verversen. Was het zo dat er elke dag om 17:00 uur een compleet nieuwe uitzending werd gemaakt, van dat principe wordt nu afgestapt. In de toekomst worden reportages uitgezonden meteen als ze klaar zijn. “Met die nieuwe aanpak straalt de regionale omroep meer dynamiek en actualiteit uit en wordt het nieuws gebracht door onder andere verslaggevers in de regio, op het moment dat het zich aandient en beperkt het nieuws zich niet tot een aanvangstijdstip van 17:00 uur.”

Praat mee

1 reactie

OudRotterdamse_Spionneur, 27 juli 2017, 17:25

E I N D E L IJ K

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.