— vrijdag 20 december 2019, 08:46 | 0 reacties, praat mee

Twintig lokale omroepen in pilot professionalisering

© Beeld: Pexels

AT5, de Lokale Omroep Regio Leiden, Omroep Venlo, Stichting Omroep Meierijstad en nog eens vijftien andere lokale omroepen doen mee in de pilot professionalisering lokale omroepen van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ). De in totaal twintig deelnemers krijgen subsidie om de eigen omroep te verbeteren.

De SvdJ maakte de complete lijst met deelnemers donderdag bekend. In totaal meldden 53 lokale omroepen zich aan voor de pilot. Twaalf daarvan werden afgewezen omdat ze niet aan de voorwaarden voldeden. De overgebleven projecten werden door externe deskundigen beoordeeld.

De hoogte van de subsidies varieert van 66.000 euro tot ruim 189.000 euro. De pilot loopt van 1 maart 2020 tot 28 februari 2021. In totaal werd er 2,85 miljoen subsidiegeld verdeeld.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.