— woensdag 11 maart 2020, 08:54 | 0 reacties, praat mee

Stimuleringsfonds opent inzendtermijn Accelerator Light, kweekbak voor journalistieke innovatie

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek heeft onlangs de zogeheten Accelerator Light opengesteld voor nieuwe aanmeldingen. Het programma is bedoeld voor 'ietsisme' op het gebied van journalistieke innovatie: je kunt een nog relatief ongerijpt idee uitwerken, met hulp van een persoonlijke coach die je bovendien in contact brengt met zijn netwerk.

Er is ruimte voor 18 deelnemers, waar Accelerator Light open staat voor individuen (op zoek naar een team) of teams die bestaan uit vrienden of collega’s. “Bij de Accelerator Light gaat het om wat jij wil komen halen, niet om wat je meebrengt”, aldus het Stimuleringsfonds.

Aanmelden kan tot 19 april aanstaande. Het doorlopen van de Light-versie van de Accelerator is een goede basis voor de reguliere Accelerator, waar ideeën praktisch worden uitgehamerd. Dat programma start 9 mei. Het programma van de Accelerator Light start op 23 mei en loopt tot en met 19 november. Meer bij het Stimuleringsfonds

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.