data als kans

— woensdag 8 december 2021, 14:35 | 0 reacties, praat mee

Twee nieuwe vaste presentatoren bij NOS Journaal

Mark Visser en Malou Petter - © NOS / Stefan Heijendael / Helen Kret

Het NOS Journaal heeft er met ingang van december twee fulltime presentatoren bij. Malou Petter en Mark Visser combineerden tot voor kort hun presentatiewerk met andere werkzaamheden binnen de nieuwsafdeling van de NOS, maar storten zich sinds deze maand volledig op presentatie. Laatste wijziging: 8 december 2021, 14:37

De verandering in hun functie is het gevolg van het vertrek van Astrid Kersseboom en Amber Brantsen, meldt de NOS in een persbericht. Brantsen maakte onlangs bekend dat ze overstapt naar betaalzender Viaplay, terwijl Kersseboom het NOS Radio 1 Journaal is gaan presenteren.

Malou Petter (31) kwam in 2011 bij de NOS binnen als stagiair bij het NOS Jeugdjournaal. In 2012 werd ze aangenomen als redacteur en in 2017 verscheen ze als eerst als verslaggever op camera. In 2019 begon ze de ochtendeditie van het NOS Jeugdjournaal te presteren en later dat jaar werd ze verslaggever bij het NOS Journaal. Sinds augustus 2020 combineert ze die functie met die van presentator.

Mark Visser (40) werkt sinds 2006 bij de NOS als radioredacteur en -nieuwslezer. Sinds maart 2016 presenteert hij parttime het journaal. Ook is hij invalpresentator van het NOS Radio 1 Journaal.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.