banner festival 23

— vrijdag 10 november 2017, 13:56 | 0 reacties, praat mee

Trompers gaat leiding geven aan online samenwerkingsredactie van Brabantse kranten

© René Schotanus

André Trompers wordt chef online van de nieuwe digitale samenwerkingsredactie van de Brabantse kranten BNDeStem, Brabants Dagblad (BD) en het Eindhovens Dagblad (ED). Hij start op 1 december met de voorbereidingen om per 1 februari met de nieuwe redactie te kunnen beginnen, meldt het Eindhovens Dagblad. Laatste wijziging: 10 november 2017, 14:10

Trompers ging het laatste jaar voorop in de digitale oorlog in West-Brabant, meldt de hoofdredacteur John van den Oetelaar van het Eindhovens Dagblad. “Zijn kennis en kunde op het digitale vlak is groot. Daarbij kent hij het bedrijf en de collega-redacteuren van BD en ED goed”.

De samenwerkingsredactie in Brabant moet de volgende stap faciliteren in de digitale ontwikkeling, onder meer op het vlak van video. Die redactie zal bestaan uit 15 tot 18 fte, ondersteund door een ‘flinke club’ freelancers, vertelde hoofdredacteur van het Brabants Dagblad Hille van der Kaa recent aan Villamedia over de plannen van de Persgroepkranten.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.