Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— donderdag 3 februari 2022, 12:30 | 0 reacties, praat mee

Transfer Thursday: de belangrijkste loopbaanwijzigingen van deze week

ANP

Dit is de eerste editie van een nieuwe wekelijkse rubriek waarin we transfers van collega's verzamelen. Deze aanpak stelt ons in staat meer transfers te melden dan in het verleden praktisch mogelijk was. Sommige collega's benaderen we uiteraard als vanouds voor een uitgebreider loopbaan-interview. Vanaf nu elke donderdag een overzicht van de belangrijkste transfers in medialand, een Transfer Thursday.

De NOS heeft Afke Boven benoemd tot nieuwe presentator van Het Journaal. Boven werkte de afgelopen acht jaar voor Omrop Fryslân. Daar was ze eindredacteur, verslaggever en presentator.

Lucas Boon is deze week begonnen bij Adformatie. Hij krijgt daar de portefeuille ‘creatie en bureaus’ onder zijn hoede. Boon werkte in het verleden voor branchevereniging bvA, MarketingTribune en dancemagazine Partyscene.

Jannie Schipper is voor Mediahuis aan de slag gegaan als onderzoeksjournalist. Haar werk wordt straks in diverse regionale titels gepubliceerd.

Joost Oranje heeft de spreekwoordelijke sleutels van Nieuwsuur-redactie overgedragen aan Pieter Klein. Klein maakt eind vorig jaar de overstap. Oranje blijft als coördinator onderzoeksjournalistiek bij Nieuwsuur en NOS Nieuws betrokken.

Radiomaker Kees Dorresteijn presenteert vanaf vrijdag een vast wekelijks radioprogramma op nieuwszender BNR:

 

Bekijk meer van

Transfer Thursday

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.