— donderdag 29 september 2022, 12:27 | 0 reacties, praat mee

Transfer Thursday: Bart Zuidervaart (Trouw) gaat weer schrijven en nieuw gezicht bij onderzoeksredactie NRC

© Roos Koole/ANP

Waar de Transfer Thursday aan het begin van de maand september overklotste van kersverse transfer, zo is het nu een stuk rustiger. Toch zijn er deze week ook wederom een aantal nieuwe ontwikkelingen op de journalistieke arbeidsmarkt. Laatste wijziging: 29 september 2022, 13:00

Jessica de Jong - Visser heeft een nieuwe functie bij LINDA.. “Na ruim een jaar artikelen te hebben geschreven voor de site (human interest / vrouw / achtergronden bij het nieuws) ben ik nu nieuwsverdeler. Kortom: super tof om hier onderdeel van te zijn”, schrijft ze.

Bij NRC is Marloes de Koning onderdeel geworden van de onderzoeksredactie van de krant. De Koning gaat zich vooral richten op de wereld van de cryptovaluta. “Tips welkom! Wie zou ik moeten kennen en wie moet ik volgen?”, vraagt ze aan haar netwerk op LinkedIn.

En tot slot wisselt Bart Zuidervaart bij dagblad Trouw van functie. Zuidervaart - die al 22 jaar bij de krant werkt - gaat weer schrijven in het algemeen in plaats van de politieke redactie begeleiden. Hij was 7 jaar chef van de politieke redactie. Zijn laatste stuk was een terugblik op de Algemene Politieke Beschouwingen.

Nieuwe stap in je loopbaan of ken je iemand die een transfer maakt? Laat het Villamedia weten. Mail de redactie via redactie@villamedia.nl o.v.v. ‘Transfer’ of stuur je tip via Twitter, Instagram, Facebook of LinkedIn. Je mag ons ook taggen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.