banner festival 23

— donderdag 10 februari 2022, 12:00 | 0 reacties, praat mee

Transfer Thursday: de belangrijkste loopbaanwijzigingen van deze week

ANP

In deze wekelijkse rubriek verzamelen we de opmerkelijkste transfers van collega's. Deze nieuwe aanpak stelt ons in staat meer transfers te melden dan in het verleden praktisch mogelijk was. Sommige collega's benaderen we uiteraard als vanouds voor een uitgebreider loopbaan-interview. Editie twee van onze Transfer Thursday.

Bas Kromhout is binnen F&L Media benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van het Historisch Nieuwsblad (én Maarten!, dat vier keer paar verschijnt).

Debbie Leisink keert weer terug naar I Care Producties (ICP). Ze start per 1 maart als gedelegeerd producent en zal leiding geven aan de afdeling video. Leisink is haar carrière ooit begonnen bij ICP en heeft daarna voor tal van Nederlandse producenten en omroepen gewerkt. De afgelopen vijf jaar was ze commissions manager bij Insight TV. Daar was zij financieel en juridisch verantwoordelijk voor de aankoop van content bij producenten over de gehele wereld, waaronder ‘Epic Exploring’, ‘Ultimate Goal’ en ‘Travel with a Goat’, dat internationaal veel aandacht trok.

En deze hadden we gemist. Toch nog even meenemen: Stan van Pelt gaat volledig freelancen en laat een baan achter bij VoxNieuws van de Radboud Universiteit.

Wil je zelf graag ook met je transfer in deze rubriek? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie en we nemen je switch mee in de volgende editie.

Bekijk meer van

Transfer Thursday

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.