— maandag 21 januari 2013, 09:05

Topman Ryanair haalt uit naar KRO

'Het is allemaal onzin.' In een interview in het KRO-programma Brandpunt herhaalde Ryanair-topman Michael O'Leary zondag nog maar eens dat het KRO Reporter leugens heeft verspreid over zijn luchtvaartmaatschappij. Dat meldde vorige maand dat piloten van de budgetmaatschappij geregeld met minder brandstof vliegen dan ze zouden willen. O'Leary betwistte in het interview op zondagavond dat het viertal in de uitzending voor zijn bedrijf werkte. Bovendien klopte er niets van wat zij beweerden. O'Leary stelde dat de KRO belangrijke informatie heeft genegeerd in hun onderzoek voorafgaand aan de tweedelige uitzending en benadrukte nogmaals dat er binnenkort juridische stappen zullen volgen. Meer bij ANP via Het Parool / Zie ook documentenoverzicht KRO

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.