training eu starters

— woensdag 15 juli 2015, 09:31 | 0 reacties, praat mee

Tóch een print-editie Newsweek Europe

Newsweek Europe

"The report of my death was an exaggeration", schreef Mark Twain in 1897, toen de New York Times hem had verward met een ernstig zieke neef. Het lijkt erop dat de dood van de print-editie van de Europese editie van Newsweek door Politico ook is overdreven: de Huffington Post meldt dat uitgeverij IBT Media inderdaad de vaste redactie in Londen heeft opgedoekt, maar dat er slechts sprake is van een reorganisatie. Laatste wijziging: 15 juli 2015, 18:47

De opgestapte hoofdredacteur Richard Addis wordt volgens Huffington Post vermoedelijk op korte termijn vervangen, al zal die fors minder autonomie krijgen dan zijn voorganger. De nieuwe hoofdredacteur voor de Europese editie moet bovendien direct rapporteren aan Jim Impoco, hoofdredacteur van de Amerikaanse editie. De inhoud van de Europese print-editie zal wel verder vrijwel identiek worden aan die in de Verenigde Staten.

Bekijk meer van

Newsweek

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.