banner festival 23

— dinsdag 3 januari 2017, 09:03 | 0 reacties, praat mee

‘TMG boekt lasten reorganisatie in 2016’

© Remko de Waal / ANP

De kosten van de reorganisatie bij Telegraaf Media Groep (TMG) worden hoogstwaarschijnlijk op de jaarrekening over 2016 geboekt. Dat stellen analisten van KBC Securities op basis van het feit dat de herstructurering nog op Oudejaarsdag werd aangekondigd. Laatste wijziging: 4 januari 2017, 12:31

Telegraaf Media Groep (TMG) meldde kort voor het einde van het jaar dat het banen schrapt bij Holland Media Combinatie (HMC). Dat duidt er volgens analisten van KBC Securities op dat de lasten van die ingreep nog in 2016 worden genomen.

TMG gaat bij de regionale redacties van HMC 45 van de 185 banen schrappen. Het dochterbedrijf is uitgever van titels als Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander, Noordhollands Dagblad en Haarlems Dagblad/IJmuider Courant.

Exclusief de verkochte activiteiten van Sky Radio Group voorspelt KBC voor heel 2016 een omzet voor TMG van 426 miljoen euro. Daarbij zal het bedrijfsresultaat (rebitda) uitkomen op 23 miljoen euro.

Bekijk meer van

TMG regionale journalistiek

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.