— dinsdag 25 januari 2022, 09:13 | 0 reacties, praat mee

The Voice-regisseur herkent zich niet in beschuldigingen

© Levin en Paula

De regisseur van The Voice of Holland die net als Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en Ali B. beschuldigd wordt van seksueel wangedrag, herkent zich niet in de verhalen in de uitzending van BOOS. In een interview met het AD zegt de regisseur dat hij slechts amicaal is. Laatste wijziging: 25 januari 2022, 09:24

Bij BOOS kwamen vijftien meldingen binnen van seksueel grensoverschrijdend gedrag door de regisseur. Een oud-kandidaat, die zich volgens het AD niet bij BOOS meldde, heeft gezegd aangifte van aanranding te doen tegen hem.

De niet nader genoemde regisseur, die in het AD bij zijn voornaam Martijn wordt genoemd, zegt kandidaten wel eens een knuffel te geven en ook wel eens een hand op hun schouder te leggen.

“Op dat moment zelf gaat het heel natuurlijk en heb ik er nog nooit iemand over horen klagen. Maar nu, in 2022 zeg ik: ja, je hebt gelijk. Blijkbaar zijn er mensen die dit verkeerd opvatten. Niet zozeer de mensen die om een knuffel vragen, maar wel de mensen die het zien. Die zullen misschien zeggen: hij is te amicaal”, aldus de regisseur.

Bekijk meer van

The Voice of Holland

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.