— donderdag 1 november 2018, 08:09 | 0 reacties, praat mee

Talpa Network koopt YouTube-kanaal StukTV

© Foto: Jeroen Jumelet, ANP Kippa

John de Mol heeft met mediabedrijf Talpa Network het YouTube-kanaal StukTV overgenomen van RTL Nederland, waar het onderdeel was van RTL MCN. Het is niet bekend wat Talpa Network voor het kanaal heeft betaald. StukTV werd zes jaar geleden opgericht door Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt. Het kanaal heeft meer dan 1,9 miljoen abonnees en meer dan 700 miljoen views.

StukTV wordt ondergebracht bij Talpa Social, waar De Winter per 1 november als creatief directeur toetreedt tot het managementteam. Hij gaat zich naast StukTV ook bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe formats.

“Met de overname van StukTV maken wij een statement: wij willen ook in het online social domein, het Nederlandse mediabedrijf worden”, aldus John de Mol.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.