— maandag 16 augustus 2021, 16:27 | 0 reacties, praat mee

Taco Rijssemus aan top televisieproducent All3Media

Taco Rijssemus begint

Taco Rijssemus is benoemd tot directeur van productiemaatschappij All3Media Germany, waar de Nederlandse producenten IDTV en ICP en het Belgische All3Media onder vallen. Rijssemus was al directeur van IDTV en blijft dat ook.

Hij vervangt op 1 september aanstaande All3Media-topman Markus Schäfer, die onlangs besloot na 17 jaar te vertrekken, om zich op nieuwe kansen buiten All3Media te richten. “Deze stap is een stuk makkelijker geworden in de wetenschap dat het bedrijf in uitstekende handen is met Taco Rijssemus.”

Rijssemus: “Markus en ik hebben de laatste vijf jaar heel succesvol samengewerkt, en ik kijk uit naar mijn nieuwe rol. De Duitse televisiemarkt is enorm levendig met grote kansen en zo veel getalenteerde makers.”

De bedrijven binnen All3Media maken jaarlijks 3500 televisie voor consumptie via lineaire televisie, video-on-demand, social media en andere digitale platforms.

Bekijk meer van

Taco Rijssemus IDTV All3Media

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.