— donderdag 19 augustus 2010, 08:58 | 0 reacties, praat mee

‘Tabletoplagen meenemen in HOI-cijfers’

Directeur en hoofdredacteur van Veronica Magazine, Peter Contant, hoopt dat binnenkort de betaalde iPad-oplage meetelt binnen de cijfers van HOI, het instituut voor Media Auditing. Veronica lanceerde drie weken geleden een Veronica iPad applicatie en die is volgens Contant al 20.000 keer gedownload. De applicatie is nu nog gratis, omdat het zich nog in de testfase begint. "Het was wel lekker geweest als het HOI al richtlijnen had gepubliceerd over wanneer betaalde tablet-oplagen wel en niet meetellen in de officiële HOI-cijfers. Doordat het blad Veronica Magazine vertrekpunt blijft voor de iPad-app, verwacht ik dat de betaalde tabletoplage in toekomstige HOI-statistieken worden meegenomen." Meer bij MediaFacts

Bekijk meer van

HOI

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.