— maandag 7 september 2020, 08:15 | 0 reacties, praat mee

Studio Brussel in quarantaine na coronabesmettingen

© ANP

De afgelopen dagen zijn bij het kernteam van Studio Brussel twee coronabesmettingen vastgesteld. Uit voorzorg moeten alle medewerkers in quarantaine en zich laten testen. En dat heeft gevolgen voor de programmering.

Op de radio zal de hele week non-stop muziek te horen zijn, met uitzondering van de spitsprogramma’s van Michèle Cuvelier (06.00 – 09.00 uur) en Fien Germijns (16.00 – 19.00 uur). Michèle en Fien maken solo radio van bij hen thuis, meldt Studio Brussel.

Afgelopen donderdag was de eerste bevestigde coronabesmetting bij een Studio Brussel-medewerker. Hierop werden collega’s die nauw contact hadden met de besmette persoon aanbevolen om zich in quarantaine te plaatsen en zich te laten testen. Zondag werd een tweede besmetting bevestigd.

Na overleg met de bedrijfsarts en preventiedienst van VRT werd besloten dat alle medewerkers van Studio Brussel zich moeten laten testen en in quarantaine moeten.

Bekijk meer van

Studio Brussel coronavirus

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.