training eu starters

— donderdag 15 juli 2021, 09:12 | 0 reacties, praat mee

Streekomroep-keurmerk NLPO toegekend aan Dtv Oss-Bernheze/Uden

Een still uit een recente Dtv-journaaluitzending rondom vaccinatievoortgang in de regio | Dtv Bernheze

Koepelorganisatie Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) heeft het Keurmerk Nederlandse Streekomroepen toegekend aan streekomroep Dtv Oss-Bernheze/Uden. Het certificaat bevestigt dat de omroep voldoet aan de vereiste criteria voor kwaliteit en professionaliteit, efficiency en het productaanbod bij lokale publieke omroepen. Laatste wijziging: 15 juli 2021, 09:14

Dtv behoort nu samen met OOG (Groningen), WOS (Westland, Maassluis en Midden-Delfland) en OPEN Rotterdam (Rotterdam) tot de omroepen met een dergelijk keurmerk.

NPLO-directeur Marc Visch zegt dat het keurmerk niet zomaar wordt verleend. “Het verkrijgen van het keurmerk is geen sinecure. Een streekomroep moet aan veel strenge eisen voldoen. Dat Dtv dit heeft weten te realiseren is wat mij betreft een kroon op hun werk.”

Dtv-directeur Eric Horvath is trots op de omroep en medewerkers. “We weten in onze streek op dagelijkse basis een continue kwaliteit te bieden. Het keurmerk is hiervan voor ons de bevestiging. Deze erkenning geeft ook aan dat er binnen de streek gedifferentieerd kan worden. Oss/Bernheze en Uden varen samen onder één vlag maar hebben afzonderlijk hun eigen identiteit.”

Het Keurmerk Nederlandse Streekomroepen is geldig voor een periode van drie jaar en wordt halverwege getoetst. Meer bij Mooi Bernheze

Bekijk meer van

NLPO Dtv Oss-BernhezeUden

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.