training eu starters

— woensdag 13 mei 2020, 14:46 | 0 reacties, praat mee

Lokale omroepen werken samen met Omroep MAX

© Omroep MAX

Het MAX Ouderenjournaal van Omroep MAX werkt met ingang van deze week samen met lokale en regionale omroepen. Het NPO1-programma vertoont reportages die de omroepen hebben gemaakt over de coronacrisis in hun gebied. Laatste wijziging: 13 mei 2020, 15:45

Dat meldt de NLPO op zijn website. “Meer dan ooit is er behoefte aan betrouwbare informatie uit de eigen achtertuin”, schrijft de organisatie van lokale omroepen. “De coronacrisis zorgt voor hartverwarmende lokale initiatieven en ondersteuning van mensen die hulp of aandacht hard nodig hebben. Dankzij de lokale omroep blijven we met elkaar in contact, juist nu dat door het coronavirus nauwelijks meer kan.”

Volgens NLPO-directeur Marc Visch laat de samenwerking met Omroep MAX zien dat de coronacrisis zorgt voor grote belangstelling voor lokale content. “Een berichtgeving die complementair is, en die door deze crisis ook aantoont waarin ieders kracht ligt. De lokale omroep laat in ieder geval zien diep in de haarvaten van de samenleving te zitten.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.