Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 30 januari 2015, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Stilte en onduidelijkheid in zaak Goto

De gevangenenruil van een Iraakse terroriste voor een gevangen Jordaanse piloot (en hoewel onbevestigd, mogelijk ook de Japanse journalist Kenji Goto) is op niets uitgedraaid. Terreurgroep Islamitische Staat (IS) had geëist dat de overdracht van de Iraakse terroriste Sajida al-Rishawi voor zonsondergang plaats zou vinden. Het bleef daarna echter stil, waarop de Jordaanse autoriteiten van IS bewijs eisten dat de piloot überhaupt nog in leven was. Jordanië onderhandelt vooral over de vrijlating van de piloot; de Japanse regering lijkt zich nu vooral afzijdig te willen houden om het proces niet te verstoren. "We hebben een groot vertrouwen in de Jordaniërs dat ze zullen helpen bij de redding van de Japanse journalist", aldus een regeringswoordvoerder. Meer bij NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.