— woensdag 20 mei 2020, 13:24 | 0 reacties, praat mee

Stationschef NH Radio vertrekt

Arjan Snijders - © NH

Arjan Snijders stopt als stationschef bij NH Radio. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt in een bericht op het intranet van de regionale omroep, meldt Spreekbuis. Hij noemt daarin zijn vertrek het einde van een avontuur.

“Ik heb het plezier in radio maken hier echt terug gevonden. Dat wil in Hilversum in de bureaucratie en machtsstrijd wel eens verloren gaan”, aldus Snijders in zijn bericht. “Toen ik startte als Station Manager, op verzoek van toenmalig hoofdredacteur Bart Barnas, was mijn rol om de radioclub de aandacht te geven die Bart er niet bij kon hebben in zijn drukke takenpakket. Ik denk echt dat iedereen achter de microfoon er beter van is geworden.”

Snijder ging in februari 2017 bij de omroep aan de slag. Hij wordt opgevolgd door Ib Haarsma, die in maart van Rijnmond overstapte naar NH. Haarsma werd daarbij opgevolgd door Alex Beishuizen, die deze week bij Rijnmond werd benoemd als hoofdredacteur.

Bekijk meer van

NH Arjan Snijders

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.