banner festival 23

— woensdag 20 mei 2020, 13:24 | 0 reacties, praat mee

Stationschef NH Radio vertrekt

Arjan Snijders - © NH

Arjan Snijders stopt als stationschef bij NH Radio. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt in een bericht op het intranet van de regionale omroep, meldt Spreekbuis. Hij noemt daarin zijn vertrek het einde van een avontuur. Laatste wijziging: 20 mei 2020, 13:24

“Ik heb het plezier in radio maken hier echt terug gevonden. Dat wil in Hilversum in de bureaucratie en machtsstrijd wel eens verloren gaan”, aldus Snijders in zijn bericht. “Toen ik startte als Station Manager, op verzoek van toenmalig hoofdredacteur Bart Barnas, was mijn rol om de radioclub de aandacht te geven die Bart er niet bij kon hebben in zijn drukke takenpakket. Ik denk echt dat iedereen achter de microfoon er beter van is geworden.”

Snijder ging in februari 2017 bij de omroep aan de slag. Hij wordt opgevolgd door Ib Haarsma, die in maart van Rijnmond overstapte naar NH. Haarsma werd daarbij opgevolgd door Alex Beishuizen, die deze week bij Rijnmond werd benoemd als hoofdredacteur.

Bekijk meer van

NH Arjan Snijders

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.