— maandag 20 februari 2017, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Arjan Snijders Hoofd NH Radio

© Sander Koning / Kippa

Arjan Snijders begint op 1 maart als Hoofd Radio bij regionale omroep NH Nieuws. Bart Barnas, hoofdredacteur NH Media & AT5: "Arjan zal zeker in de eerste maand veel luisteren naar wat wij momenteel doen en hier met de makers over in gesprek gaan. Daar zal het niet bij blijven, want hij krijgt ook de opdracht om aan de slag te gaan met een nieuw audiopakket (inclusief de naam NH Radio) en om een goede analyse te maken hoe we op de korte en lange termijn het beste op de veranderende radioconsumptie kunnen anticiperen."

Snijders presenteerde onder andere op Radio 1, Radio 2 en 3FM voor onder andere VARA, VPRO, AVRO, KRO, Veronica, Kink FM en Talk Radio. Zijn laatste functie was eindredacteur Radio bij AVROTROS. Snijders is ook elf jaar lang de initiator en organisator geweest van het RadioGala van het Jaar, met de Gouden RadioRing en de Marconi Awards. Verder schreef hij kranten en tijdschriften en maakte hij boeken over commerciële radio en tv in Nederland. Meer bij Broadcast Magazine

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.