persveilig seminar

— vrijdag 28 mei 2021, 08:35 | 0 reacties, praat mee

Rijnmond grote winnaar bij NL Awards

© Pixabay

De regionale omroep Rijnmond mag zich de grote winnaar van de NL Awards 2020 noemen. De omroep sleepte in totaal drie van de zeven prijzen in de wacht, waaronder de NL Award in de categorie Eigen Nieuws met het verhaal ‘Het bizarre verhaal van Elly Leeflang en Jan Ton’. Laatste wijziging: 28 mei 2021, 08:42

Rijnmond verzilverde daarmee alle drie zijn nominaties. De omroep won de prijs in de categorie Beste audioproductie met een radiodocumentaire over dansschoolleraar Willem Engel. De omroep won de prijs in de categorie Documentaire/informatie met zijn documentaireserie ‘Het sloopteam’.

Andere omroepen die in de prijzen vielen waren NH (twee keer), RTV Noord en L1. NH won de prijs voor Beste videoproductie met de documentaire ‘Daar praten we niet meer over’ en sleepte met diezelfde productie ook de Gouden NL Award in de wacht. L1-journalist Bas Dingemanse won de NL Award in de categorie Jong Talent. RTV Noord won in de categorie Innovatief journalistiek project met het project #TouEem.

De NL Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste journalistieke producties van de regionale omroepen. De volledige uitslag en het juryrapport zijn hier te vinden.

Bekijk meer van

RTV Noord Rijnmond NL Awards NH L1

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

banner zwolle 2

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.