Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 5 augustus 2020, 08:47 | 0 reacties, praat mee

Start solidariteitsactie Unmask The Truth bij BNR/FD

Later vandaag organiseert persvrijheidsorganisatie Free Press Unlimited (FPU) in Amsterdam een solidariteitsactie onder de naam #UnmaskTheTruth. De journalistiek staat wereldwijd onder druk en journalisten wordt de mond gesnoerd, aldus FPU.

Het is tijd dat we onze solidariteit tonen, stelt de organisatie. Voor de ingang van de redactie van BNR/FD in Amsterdam (bij het Amstel Station, red.) worden om 16 uur aan BNR/FD-werknemers mondkapjes uitgedeeld met de teksten “Unmask The Truth” en “Stop silencing journalists”.

Foto’s van dragers worden verzameld op een ‘virtuele Solidarity Wall’. Wie niet naar Amsterdam kan komen maar wel solidariteit met journalisten van wie de stem wordt gesmoord wil uitspreken, kan online een masker aanvragen en later foto’s insturen. Meer bij Free Press Unlimited

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.