— vrijdag 21 september 2018, 09:33 | 0 reacties, praat mee

Spreekbuis.nl zet in op WhatsApp

MaxPixel

Spreekbuis.nl gaat veel actiever gebruikmaken van WhatsApp. Het mediavaknieuwsplatform gaat de chatapp inzetten om breaking news te delen met lezers, maar wil ook nieuwsbrieven en podcasts via WhatsApp gaan delen. Daarnaast moet WhatsApp dienst doen als tiplijn én ingezet worden voor interactieve radio.

Dat maakt Spreekbuis.nl bekend in een persbericht en op de website. De nieuwe dienst is beschikbaar via de website SPRKBS.nl. Bezoekers van die site krijgen een QR-code te zien, die ze moeten scannen met WhatsApp. Vervolgens wordt de bezoeker toegevoegd aan een app-groep.

“WhatsApp is met ruim 11,5 miljoen Nederlandse gebruikers het meest gebruikte social platform”, zegt Spreekbuis-uitgever Richard Otto. “Het grote gebruik, maar ook de snelheid en de innovatieve mogelijkheden van WhatsAppw aren voor ons een belangrijke reden om SPRKBS.nl te lanceren.”

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.