word studentlid

— maandag 16 oktober 2023, 11:35 | 0 reacties, praat mee

Sporttijdschrift Helden in handen van Roularta Media Nederland

Sporttijdschrift Helden in handen van Roularta Media Nederland
Van links naar rechts: financieel directeur Lars Duurinck en directeur Erwin van Luit van Roularta Media Nederland en Helden-oprichter Barbara Barend, bij ondertekening van de contracten.

Uitgeverij Roularta Media Nederland (RMN) neemt voor een onbekend bedrag sporttijdschrift Helden over. Barbara Barend, die het tijdschrift in 2009 oprichtte, blijft ook na de overname leiding geven. Barend stelt dat de tijd is aangebroken "om onderdeel te worden van een grotere club om ook de volgende stappen te kunnen zetten."

RMN-directeur Erwin van Luit noemt Helden een mooie toevoeging aan het portfolio van de uitgever, dat al 30 titels omvat. “Het is een geweldig mediamerk en een prachtig product met veel potentie om verder uit te bouwen. Ik ben ook erg blij dat Barbara Barend aan de titel verbonden blijft”, aldus Van Luit.

Het Belgische Roularta Media Group zegt de positie op de Nederlandse tijdschriftenmarkt te willen verstevigen; de overname van Helden past volgens de uitgever binnen die strategie.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.