e learning nvj

— donderdag 10 oktober 2019, 09:14 | 0 reacties, praat mee

Sjors Fröhlich per direct weg als hoofdredacteur BNR na benoeming tot burgemeester

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich vertrekt bij het radiostation om burgemeester te worden van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden, die dit jaar ontstond toen gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik fuseerden. Zijn opvolger is al bekend: adjunct Mireille van Ark wordt door de directie voorgedragen om Fröhlich op te volgen. Laatste wijziging: 27 januari 2020, 11:59

Fröhlich zal de beoogde nieuwe hoofdredacteur de komende periode ondersteunen en zorgen voor een goede overdracht, meldt BNR. Hij treedt wel met onmiddelijke ingang terug.

Eugénie van Wiechen, algemeen directeur van de FD Mediagroep zegt over het vertrek: “Het is heel jammer dat Sjors BNR gaat verlaten, maar we gunnen hem zeer de nieuwe positie. Onder Sjors is BNR op de kaart gezet als één van de meest innovatieve mediabedrijven van Nederland.”

Fröhlich werd gisteren, vanwege die vooruitziende blik op het radiovak, verkozen tot Online Radio Ambassadeur 2019 bij de Online Radio Awards.

Van Ark: “Ik dank de directie voor het vertrouwen in mij en ben er trots op dat BNR straks als eerste landelijke nieuwsorganisatie een vrouwelijke hoofdredacteur heeft.” Meer bij BNR

Bekijk meer van

Sjors Fröhlich BNR

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.