training eu starters

— maandag 26 september 2016, 14:30 | 0 reacties, praat mee

Ruud de Wild alweer weg bij BNR

© Bas Czerwinski / ANP

UPDATE Acht weken na zijn start bij BNR Nieuwsradio valt het doek voor de nieuwe show van Marconi-winnaar Ruud de Wild. Hij vertrekt om begin januari weer aan de slag te gaan op Radio 2. Laatste wijziging: 26 september 2016, 14:34

Op vrijdag 28 oktober presenteert De Wild voor het laatst het programma Ask me Anything, meldt RTL Nieuws. Hoofdredacteur Sjors Fröhlich bevestigde het aanstaande einde van de samenwerking zondagavond. “Het was zowel voor BNR als voor Ruud de Wild een ingecalculeerd risico om deze samenwerking aan te gaan”, aldus Fröhlich. “Ik ben blij dat we het hebben geprobeerd. Ondanks hard werken is het niet gelukt.” Het dagelijkse radioprogramma Ask me Anything gaat na eind oktober verder met een andere presentator.

Ruud de Wild: “Ik betreur het, maar het is niet anders. Ik merkte dat het presenteren op BNR andere koek is. Bovendien miste ik de muziek toch wel erg.”

KRO-NCRV heeft, na berichten van De Telegraaf  inmiddels aangegeven dat Ruud de Wild begin 2017 naar Radio 2 gaat. Hij komt op de plek te zitten van Wouter van der Goes, elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur.

Naast het nieuwe programma van Ruud de Wild zijn er meer veranderingen bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. Wouter van der Goes verhuist met zijn programma naar het tijdstip 18 tot 20 uur (van maandag tot vrijdag) en 3FM-dj Paul Rabbering maakt de overstap naar NPO Radio 2. Hij is elke zaterdag- en zondagmiddag te horen tussen 14 en 16 uur. Bert Haandrikman neemt vanaf januari de zaterdagochtend (9 tot 12 uur) en zondagmiddag (16 tot 18 uur) voor zijn rekening en Bert Kranenbarg stapt over naar NPO Radio 5 waar hij weer een dagelijks programma gaat maken.

Bekijk meer van

Ruud de Wild BNR

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.