— woensdag 14 maart 2018, 12:30 | 0 reacties, praat mee

‘Sekstapezaak’ Paay in juni voor de rechter

ANP / Koen Suyk

De rechtszaak rondom de publicatie van de sekstape van Patricia Paay wordt in juni behandeld. Dat heeft Paay gezegd tegenover RTL Boulevard. Het Openbaar Ministerie vervolgt GeenStijl en diens dochterwebsite Dumpert omdat GeenStijl vorig jaar een tweet insloot op zijn site waarin de video te zien was. Toen Paays advocaat GeenStijl verzocht de tweet te verwijderen, gaf het blog daar geen gehoor aan.

Paay stelt dat de verspreiding van de video haar in verlegenheid heeft gebracht. Ook nu heeft ze haar handen nog vol aan de video, vertelde ze dinsdagavond bij Boulevard. “Het is ook goed voor de toekomst van andere mensen dat dit aangepakt wordt”, zei ze daarbij. “Dit mag gewoon niet, klaar.” Of het insluiten van een tweet met gevoelig materiaal inderdaad niet mag, dat is in juni aan de rechter. Meer bij NU.nl

Bekijk meer van

Patricia Paay GeenStijl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.