anner smart octo

— donderdag 1 februari 2018, 14:40 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe hoofdredacteur Leeuwarder Courant

© Omrop Fryslân

Vroeger stopte hij als krantenbezorger in Stiens de Leeuwarder Courant door de brievenbussen. En nu wordt Sander Warmerdam (45) de nieuwe hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant.

Voorheen was Warmerdam lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij Omrop Fryslân. Hij is per direct gestopt na zijn benoeming als hoofdredacteur.

Hij is trots dat hij het mag worden. De Leeuwarder Courant heeft een belangrijke rol in de Friese samenleving, aldus Warmerdam. En dat moet ook zo blijven, als het aan hem ligt. De krant moet een gids zijn, een baken. Zowel op papier als op internet.

Ervaring in de krantenwereld heeft hij niet, hij werkte voorheen bij de NOS, maar hij heeft wel ideeën over hoe de LC zich nog kan verbeteren. Zijn uitgangspunten zijn: urgentie, toegankelijkheid en herkenbaarheid. Nog dichter bij de lezer staan, dat is zijn streven. Meer bij Leeuwarder Courant

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.