— vrijdag 19 oktober 2012, 09:38

RTL4 stelt uitzending medium Ogilvie uit

RTL4 heeft donderdagavond geen aandacht besteed aan de moord op Nicole van den Hurk in het programma van medium Derek Ogilvie. De vader had eerder op de dag gedreigd met een kort geding als de uitzending door zou gaan. Hij vond dat er misbruik werd gemaakt van een dood kind. De zender heeft de uitzending nu minstens een week uitgesteld. Wat er nu verder gaat gebeuren is nog niet duidelijk. De advocaat van Ad van den Hurk gaat eerst overleggen met RTL. Als de zender de aflevering over Nicole volgende week alsnog wil uitzenden, dan volgt er toch nog een rechtszaak. RTL benadrukt dat het van plan is de uitzending gewoon door te laten gaan volgende week. In een verklaring zegt RTL volledig achter de opname te staan. "RTL is van mening dat de uitzending in alle zorgvuldigheid is gemaakt en met toestemming van de betrokkenen. De broer van Nicole van den Hurk staat voor de volle honderd procent achter zijn deelname en de uitzending. RTL staat dan ook in zijn recht om dit uit te zenden". Meer bij Omroep Brabant

Bekijk meer van

RTL

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.