banner festival 23

— maandag 27 juli 2015, 14:34 | 0 reacties, praat mee

Roskam vertrekt bij BDU en start uitgeverij

BDU

Ton Roskam, één van de twee algemeen directeuren van Koninklijke BDU Holding, vertrekt. Roskam begint een eigen uitgeverij, waarin hij alvast het tijdschrift 'Motorboot' van BDUmedia overneemt. Hij werkte 38 jaar voor Koninklijke BDU. "Als uitvloeisel van een strategische heroriëntatie bij de BDU deed de mogelijkheid zich voor om één van de pareltjes uit het uitgavenpakket van de vak- en publieksmedia van BDUmedia over te nemen. Die kans heb ik aangegrepen om voor mijzelf te gaan beginnen", aldus Roskam. Laatste wijziging: 14 augustus 2015, 11:18

Collega-directeur Henk van Esch roemt Roskams visie en zijn strategisch inzicht. Mede door zijn inspanningen is de werkmaatschappij BDUmedia opnieuw ingericht en toekomstbestendig gemaakt, aldus Van Esch. “De kwaliteiten van Ton gaan we missen, maar we willen ook graag meewerken aan het realiseren van Tons droom om een eigen uitgeverij te beginnen. Door de overname van Motorboot kan hij een vliegende start maken”, stelt hij.

De overname van uitgave en website Motorboot zal per 1 oktober 2015 zijn afgerond. De functie wordt niet opnieuw ingevuld. Henk van Esch (algemeen directeur) en Marnix Kreyns (directie-secretaris) vormen voortaan het nieuwe directieteam van de BDU. Hoe de nieuwe uitgeverij gaat heten, is nog niet bekend.

Bekijk meer van

Transfers Carrière BDUmedia

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.