— vrijdag 8 mei 2020, 09:56 | 1 reactie, praat mee

Roelof Hemmen nieuwslezer bij 538 Ochtendshow met Frank Dane

Roelof Hemmen gaat vanaf juni aan de slag bij Radio 538 als nieuwslezer bij de '538 Ochtendshow met Frank Dane'. Hij vervangt Henk Blok, die donderdag bekendmaakte vanwege gezondheidsredenen met sabbatical te gaan.

Hemmen begon zijn journalistieke loopbaan als verslaggever bij De Telegraaf. Na twee jaar stapte hij over naar RTL Nieuws waar hij 23 jaar werkte als verslaggever en nieuwsanchor van het Half Acht Nieuws. Daarnaast werkte hij mee aan RTL Nieuws-documentaires. In 2011 startte hij bij BNR Nieuwsradio. En in 2016 verliet Hemmen de televisie definitief voor radio. Hij presenteert nu BNR’s Big Five, een dagelijks interviewprogramma van een uur, over de grote onderwerpen van onze samenleving met de mensen die daarin een grote rol spelen. Verder is Hemmen ook dagvoorzitter en presentatiecoach.

Praat mee

1 reactie

GJ de Groot, 9 mei 2020, 22:53

“... Hemmen gaat vanaf juni aan de slag ...”? Neen!
Hemmen gaat IN juni aan de slag
of
Hemmen is vanaf juni aan de slag.
Waarom?
‘Vanaf’ duidt aan dat een bepaalde toestand ingetreden is, terwijl ‘aan de slag GAAN’ slechts het ontstaan van die toestand aangeeft - die twee gaan niet samen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.