word studentlid

— maandag 19 oktober 2009, 11:20

Rimmer Mulder nieuwe voorzitter NVF

Laatste wijziging: 19 oktober 2009, 13:21

Rimmer Mulder, oud-hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant, is kandidaat-voorzitter van de sectie NVF Fotojournalisten. Mulder neemt als nieuwe voorzitter veel bestuurlijke ervaring mee, gecombineerd met een grote waardering voor fotografie. Mulder heeft jarenlang gejureerd voor de oeuvreprijs Fotojournalist van het Jaar. Als hoofdredacteur was Mulder voorstander van eigen fotografen. “Ik vind beeld in kranten erg belangrijk, daar moet budget voor zijn. Ik heb er alle begrip voor dat je op de kosten moet letten maar je moet als krant toch de kwaliteit overeind zien te houden. Steeds wordt geroepen dat we beeldrijke kranten moeten maken. Dan kun je niet volstaan met kiekjes van burgers of schrijvende journalisten”, stelt Mulder. Naar verwachting zal Mulder tijdens de komende NVF-ledenvergadering eind november of begin december formeel worden benoemd.

Bekijk meer van

NVJ

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.