Nieuwe leden NVJ november

— vrijdag 15 april 2022, 08:34 | 0 reacties, praat mee

Omroep Gelderland-podcast wint Gouden Regiohelden Award

De podcast ‘De dood van Robert’ heeft de Gouden Regiohelden Award 2021 gewonnen. Daarmee is de productie van Omroep Gelderland bekroond tot beste journalistieke productie die vorig jaar van alle regionale publieke omroepen. Laatste wijziging: 15 april 2022, 08:35

De Gouden Regiohelden Award werd donderdagavond uitgereikt. ‘De dood van Robert’ won ook de prijs in de categorie Luistervink. De jury noemt de podcast een voorbeeld voor andere omroepen, inspirerend en vernieuwend. “De podcast steekt er met kop en schouders bovenuit. Het is journalistiek handwerk, er is goed onderzoek gedaan en alle perspectieven samen maakten het verhaal.”

Tijdens de uitreiking viel ook RTV Noord in de prijzen. De omroep won de Regiohelden Award in de categorie De Nieuwsjager, met zijn dossier over de aardbevingen in Groningen. De podcast ‘Pretpark Veluwe’ van Omroep Gelderland won in de categorie De Verhalenverteller. Omroep Flevoland won met zijn geschiedenisprogramma ‘Top op de Bodem’ in de categorie De Beeldvanger. Carmen Nelissen van RTV Utrecht ontving de talentenprijs De Nieuwkomer Award. L1 ontving daarnaast De Uitvinder Award voor zijn app Oud Limburgs Schuttersfeest.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.